Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Ağustos 2015 16:12

Beşiktaş'ta yer altından püsküren alevler korkuttu

Beşiktaş'ta bir sokakta bulunan yer altı kablolarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alev alev yanan kabloların zaman zaman püskürmesi çevrede panik yaşanmasına neden olurken, olayın meydana geldiği cadde de trafiğe kapatıldı.

Beşiktaş'ta yer altından püsküren alevler korkuttu
beşiktaş, alev,

Olay, saat 14.30 sıralarında Beşiktaş Konaklar Mahallesi Akçam Caddesi Selvili Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, elektrik kablolarının bulunduğu yer altı kablolarında bilinmeyen bir nedenle yanma meydana geldi. Yanma nedeniyle asfaltta delik oluşurken, kısa sürede büyüyen alevler asfalttan dışarı çıkmaya başladı. Alevlerin zaman zaman sönüp tekrar alevlenerek püskürmesi çevrede paniğe neden oldu. Alevlerden çıkan dumanlar ise gökyüzünü kapladı. O anlar ise kameralara yansıdı.
Çevredeki vatandaşların ihbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve elektrik ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen trafik polisleri caddeyi trafiğe kesti. Caddeye giren araçlarda geri geri giderek cadden çıktı. Çevrede geniş güvenlik çemberi oluşturulurken, sokak yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etmezken, bölgeye gelen elektrik ekipleri de yer altı kablolarında oluşan yangını durdurdu.
YER ALTI KABLOLARININ YANMASI KAMERADA
Öte yandan kablolar yanmaya devam ettiği esnada yoldan geçen motosikletli bir şahıs durarak, cep telefonuyla görüntü aldı. Çevredekilerin kaydettiği yangın anı vatandaş kamerasına da yansıdı. Olayı gören bir vatandaş, “Birden yavaş yavaş dumanlar çıkmaya başladı. Sonra da alev çıkmaya başladı. Büyük ihtimalle burada elektrik kaçağı var. Bundan dolayı olabilir. Şu anda bitti. Herhangi bir patlama veya can kaybı da yok. Muhtemelen asfalt biraz delikti oradan hava alınca ve basınç yapınca dumanlar çıkmaya başladı” dedi.
Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...