Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Haziran 2015 22:37

Beşiktaşlı futbolcu için 5 milyon euro

Shanghai Shenhua, Beşiktaş'ın 28 yaşındaki defans oyuncusu Ersan Gülüm için 5 milyon euro'yu gözden çıkardı.

Beşiktaşlı futbolcu için 5 milyon euro
beşiktaş,

Ersan Gülüm'ün transferi için bir süre önce Beşiktaş ile temasa geçen Çin ekibi Shanghai Shenhua, ilk olarak 3 milyon euroluk teklifte bulunmuştu. Bu rakamı az bulan siyah beyazlı yönetim ile pazarlık masasına oturan Shanghai Shenhua yetkilileri, son olarak 5 milyon euroluk yeni bir teklifte bulundular.

Bu gelişme üzerine bir değerlendirme yapan Başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu, Ersan Gülüm'ün satışına onay verdi. İki kulüp büyük oranda anlaşırken, aradaki son pürüzlerin giderilmesinin ardından transferin resmiyet kazanması bekleniyor.

İki kulübün kesin olarak anlaşamaya varmasının ardından Ersan Gülüm, Shanghai Shenhua ile masaya oturacak. Beşiktaş ile 2019'a kadar mukavelesi bulunan 28 yaşındaki oyuncunun yapacağı görüşmelerde olumlu sonuç çıkması durumunda, milli oyuncu kariyerine Çin'de devam edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...