Tgrt Haber
04 Ekim 2022 19:03 - Güncelleme : 04 Ekim 2022 20:11

Binali Yıldırım Kovid-19'a yakalandı! Sağlık durumu hakkında ilk açıklama...

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Binali Yıldırım Kovid-19'a yakalandı! Sağlık durumu hakkında ilk açıklama...
Binali Yıldırım,koronavirüs

Eski Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'dan üzen haber geldi. Yıldırım koronavirüse yakalandığını açıkladı.

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA

Düzce programı sırasında gelişen semptomlar nedeniyle test yaptıran Binali Yıldırım, Kovid-19 testinin sonucunun pozitif çıktığını bildirdi. Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Düzce programımız esnasında gelişen semptomlar sonucu yaptırmış olduğum Covid-19 test sonucum pozitif çıkmıştır. Durumum iyi çok şükür. Doktorlarımızın tavsiyeleriyle tedavime evde devam ederek, bu süreci atlatacağım inşallah. Dua bekler, dua ederiz."

https://twitter.com/BY/status/1577329021184008192

FAHRİ DOKTORA UNVANI VERİLMİŞTİ

Düzce Üniversitesinin (DÜ) bugün düzenlenen 2022-2023 Akademik Yıl Açılış Töreni'ne katılan Yıldırım'a mühendislik alanında fahri doktora unvanı verilmişti. Törende konuşan Yıldırım, kız öğrencilerin üniversiteye erişiminin yüzde 13'ten yüzde 49'a ulaştığını, kadın akademik personel sayısının erkeklerden fazla olduğunu söyledi.

Yıldırım, Türk dünyası olarak ticaret, ulaşım, altyapı, iletişim, sağlık ve hayatın bütün alanlarında ciddi anlamda müşterek çalışma yapılması gerektiğini vurgulayarak "Burada bütün Türk devletlerinin gözü kulağı Türkiye'de. Türkiye hepsi için rol model bir ülke" dedi.

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Arzu Öztürk 4 Ekim 2022 20:42

Sn.Binali Yıldırım Virüs olduğunuzu öğrendim çok üzüldüm Allah Şifa versin en kısa zamanda Sağlığınıza kavuşmanizi temenni ediyorum. Eşinize Selamlar ???? Hayırlı Akşamlar ???????????? Erzincan/Kemaliyeli ????

Sonraki Haber Yükleniyor...