Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Ağustos 2017 00:18

Bingöl'de DEAŞ operasyonlarında 10 gözaltı

Bingöl'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik iki operasyonda 10 şüpheli gözaltına alındı, bir araçta çok miktarda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Bingöl'de DEAŞ operasyonlarında 10 gözaltı
bingöl,,deaş,

Valilikten yapılan açıklamada, Yenişehir Mahallesi Eski Saray  Caddesi'nde durumundan şüphelenilen araçta gerçekleştirilen aramada 3 biksi  makineli tüfek, bir lav silahı, 7 kalaşnikof, 2 hücum yeleği, 9'u dolu 10 şarjör,  2 el bombası ile çuvallarda çok sayıda biksi ve uzun namlulu tüfek mermileri  bulunduğu bildirildi.

Sürücü A.G'nin gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere  yer verildi:

"DEAŞ silahlı terör örgütü içinde faaliyet yürüttüğü tespit edilen  A.G. ile kentte irtibatlı olduğu ve terör örgütü içinde faaliyet yürüttüğü  değerlendiren L.Ü, Ö.Ö, M.A, O.U. ve Ö.B. yakalandı. Gözaltına alınan 6 şüpheli  hakkında adli tahkikat devam etmektedir.

Kamu düzeninin sağlanması, vatandaşımızın huzur, güvenini sağlamaya  yönelik çalışmalarımız aralıksız ve tavizsiz devam edecektir."

Öte yandan, güvenlik güçlerince dün düzenlenen operasyonda da 4  şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...