Tgrt Haber
24 Temmuz 2016 23:21

Bodrum Göltürkbükü Koyu'nda hareketlilik

Türkbükü üzerinde başlayan hareket, Cennet Koyu'nda devam ediyor. Hareketliliğin, Marmaris'te kaçan FETÖ/PDY terör örgütü mensubu darbeci suikastçi askerlere yönelik bir operasyon olduğu tahmin ediliyor.

Bodrum Göltürkbükü Koyu'nda hareketlilik
bodrum,

Muğla'nın Bodrum ilçesinin Göltürkbükü koyu üzerinde saat 21.00 sıralarında uçan askeri helikopter ile denizdeki sahil güvenlik botu heyecana neden oldu. Türkbükü'nde başlayan hareketlilik, Cennet Koyu'nda da görülüyor. Askeri hareketliliğin resmi olarak belirtilmemesine rağmen, 15 Temmuz darbe girişiminin olduğu gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te bulunduğu otele baskın yaptıktan sonra kaçan FETÖ/PDY terör örgütü mensubu darbeci suikastçi askerlere yönelik olduğu tamin ediliyor.

Bodrum Profesyonel Otelciler Derneği Başkanı (BOYD) Serdar Karcılıoğlu, 15 Temmuz darbe girişiminin olduğu gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te bulunduğu otele baskın yaptıktan sonra kaçan FETÖ/PDY terör örgütü mensubu darbeci suikastçi askerlere yönelik, polis, jandarma ve sahil güvenlik ekiplerinin yaptığı rutin operasyonlardan biri olduğunu tahmin ettiklerini söyledi.

Karcılıoğlu "Biraz önce üzerimizden uçan askeri helikopter ile denizdeki sahil güvenlik botunun arama yaptığını öğrendik. Ayrıca turistik otellere ve orman içine giden yollar kontrol altına alınmış durumda, operasyon sürüyor" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...