Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Mart 2017 10:37

Bozdağ: AP'yi basın, ifade hürriyetine saygıya davet ediyorum

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AP'nin Daily Sabah gazetesine yönelik yasak kararına ilişkin, "AP Başkanı'nın bu kararı, AP'nin çirkin yüzünü göstermektedir." ifadesini kullandı.

Bozdağ: AP'yi basın, ifade hürriyetine saygıya davet ediyorum
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ,Avrupa Parlamentosu&tt2;nun (AP) Daily Sabah gazetesine yönelik yasak kararı,Daily Sabah,Twitter,

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan Daily Sabah'ın AP'de dağıtımının yasaklanmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Daily Sabah gazetesinin Avrupa Parlamentosunda dağıtımının yasaklanmasının, basın ve ifade hürriyetinin ihlali olduğuna işaret eden Bozdağ, Türkiye'yi basın ve ifade hürriyeti konusunda haksız yere suçlayan AP'nin, Daily Sabah'ın haber ve yorumlarına tahammül göstermediğini belirtti.

Adalet Bakanı Bozdağ, şunları kaydetti:

"AP Başkanın bu haksız kararı ve faşist uygulaması, basın ve ifade hürriyetinin katledilmesi ve AB değerlerinin yok edilmesidir. Avrupa'da basın ve ifade hürriyeti sadece Türkiye'ye iftira edenlere var ama Avrupa'yı, Avrupalıları eleştirenlere yok. Bu, çifte standarttır. AP Başkanının bu kararı, AP'nin çirkin yüzünü göstermektedir. Bu çirkin yüzü kınıyorum. AP'yi basın, ifade hürriyetine saygıya davet ediyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...