Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Haziran 2018 00:13

Bu gece göreve başladılar

Ankara Emniyet Müdürlüğünce mahallelerde güvenliğin sağlanması için seçilen, Özel Harekat polislerince verilen eğitimlerini başarıyla tamamlayan bin bekçi, görevine başladı.

Bu gece göreve başladılar
ankara,emniyet,görev

İlçe karakollarında toplanan bekçiler, amirlerinden aldıkları emir  sonrası toplu halde sorumluluk bölgelerine dağılarak düdük sesleri eşliğinde  denetimlerine başladı.

Kentin farklı noktalarında sabahın ilk saatlerine kadar görev yapacak  bekçilere ilk gün devriyesinde polisler eşlik edecek. Her mahallede en az iki  kişi nöbet tutacak bekçiler, ana ve ara arterlerde özellikle hırsızlık olaylarına  karşı mücadele verecek.

Bu gece göreve başladılar

Keçiören ilçesindeki uygulamalara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat  Esentürk ve Keçiören İlçe Emniyet Müdürü Arif Hakan Tandoğan da katıldı.

Cadde ve sokaklarda devriye gezen bekçileri karşılarında görünce  şaşıran Ankaralılar, bekçilerin kentte asayişe katkı sağlayacak olmasından  duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bu gece göreve başladılar

Esnaf ve sokaktaki vatandaşlarla sohbet eden bekçiler, kendilerini  tanıtarak göreve başladıklarını belirtti. Vatandaşlar da Cumhurbaşkanı Recep  Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve  Ankara Emniyet Müdürlüğüne uygulamadan dolayı teşekkür etti.

Bu gece göreve başladılar

Bekçilere, Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz'ın talimatı ile terör  operasyonlarında görev almış uzman Özel Harekat polislerince spor, kondisyon,  silah mekaniği, atış disiplini, gece ve gündüz atışı ile silahlı olaylara  müdahale, araç ve kişi durdurma-arama, önlem geliştirme ve kişisel güvenlik  tedbirleri gibi birçok alanda 5 hafta süren eğitim verildi.

Bu gece göreve başladılar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...