Tgrt Haber
01 Ekim 2016 14:02

Bu illerde oturanlar dikkat! Sıcaklıklar artacak

Meteorolji 13. Bölge Müdürlüğü verilerine göre, bu ayın ilk haftasında Malatya, Tunceli, Adıyaman, Elazığ ve Bingöl'de hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkması bekleniyor.

Bu illerde oturanlar dikkat! Sıcaklıklar artacak
sıcak hava, hava durumu, meteoroloji,

Malatya, Tunceli, Adıyaman, Elazığ ve Bingöl illerinde  hava sıcaklıklarının 2 ile 6 derece artarak mevsim normallerinin üzerine  çıkmasının beklendiği bildirildi. Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada,  Malatya, Elazığ, Bingöl, Adıyaman ve Tunceli'yi kapsayan bölgede yapılan son  meteorolojik değerlendirmelere göre, eylül ayını mevsim normallerinin altında  tamamlayan bölgede, ekim ayına sıcaklık artışıyla girilmesinin tahmin edildiği  belirtildi.
 
 Bugünden başlayarak yeni haftanın ortalarına kadar hava  sıcaklıklarının 2 ile 6 derece arasında artacağı ve mevsim normallerinin üzerine  çıkacağı aktarılan açıklamada, ekim ayının ilk haftasında bölge genelinde yağış  beklenmediği, havanın parçalı ve az bulutlu geçeceği ifade edildi.
 
Rüzgarların ise değişik yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette  esmesinin tahmin edildiği kaydedildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...