Tgrt Haber
22 May 2015 15:55

Bu notu Facebook'ta paylaşan asker 1 saat sonra ölü bulundu

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 70. Mekanize piyade tugayında vatani görevini yapan Er Murat Kayabaşı, Facebook hesabında 'affedin beni elvada' başlıklı paylaşım yaptıktan 1 saat sonra ölü olarak bulundu.

Bu notu Facebook'ta paylaşan asker 1 saat sonra ölü bulundu
Er Murat Kayabaşı,facebook,NOT,ölmek,mardin,

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde ikamet ederken 7 ay önce vatani görevini yapmak üzere askere giden Murat Kayabaşı bugün 70. Mekanize Piyade Tugayında ölü olarak bulundu.
Murat Kayabaşı'nın bu gece saat 01:00 sıralarında kişisel Facebook hesabına "Hayat işte kimine iyi kimine benim gibi kötü geliyor her şey üzerime üzerime geliyor dayanamıyorum yeter artık diye haykırmak hepsine dur demek istiyorum neydi benim suçum ya sevip de deliler gibi aşık olmak mı sen istediğin kadar sev karşındaki seni sevmezse aldatır da başkasıyla konuşur da iyi bir tavsiye seni sevmeyene sakın değer verme aşık olma! Yoksa sonun benim gibi olur hepinizi çok seviyorum affedin beni elveda" şeklinde canına kıyan notu bıraktığı öğrenildi.
Bu notu Facebook'ta paylaşan asker 1 saat sonra ölü bulundu
Oğullarının ölüm haberini alan yakınları sinir krizleri geçirdi. Ölü olarak bulunan ve canına kıydığı tahmin edilen Er Murat Kayabaşı'nın cenazesinin Osmaniye'nin Kadirli ilçesindeki Taputepesi Mezarlığında defnedileceği öğrenildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...