Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Haziran 2014 13:55

Bu organizatöre dikkat!

Konser düzenleyeceğini söyleyerek binlerce kişiden para toplayan, hacca gitmek isteyen kişileri dolandırarak 58 bin dolarla kayıplara karışan organizatör, şimdi de program yapımcısı olarak ortaya çıktı.

Bu organizatöre dikkat!

Birkaç yıl önce Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses konseri düzenleyeceğini söyleyerek binlerce kişiye bilet satan, sonra da topladığı paralarla ortadan kaybolan Kork, bir süre sonra başka bir organizasyonla sahneye çıktı. Kurban Bayramı'nda Mekke'ye giderek kasaplık yapmak isteyen 380 kişiyi 58 bin dolar dolandırdığı iddia edilen Kork, yine topladığı paralarla ortaya kayboldu. Hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulan Kork, şimdi de televizyonları dolandırmak için harekete geçti. Çeşitli kanalları arayarak Ramazan programı yapmak isteyen Kork, her girişiminde farklı bir şirket ismi kullanıyor. Daha önce Time Şirketler Grubu Başkanı, İstanbul Kültür Turizm Şirketi ve Mega Kültür Hizmetleri A.Ş. ismini kullanan Kork bugünlerde televizyon kanallarına Ramazan programı yapmak için uğraşıyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...