Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 May 2016 17:30

Bursa Otobüs Terminalinde yangın

Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bulunan lokantanın döner ocağında yangın çıktı. Terminali duman sararken yangın kontrol altına alındı.

Bursa Otobüs Terminalinde yangın
bursa, terminal,

Merkez Osmangazi İlçesi'ndeki Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde bir lokantada bugün öğlen saatlerinde, aşırı ısındığı belirtilen döner ocağından yangın çıktı. Terminal binasını duman sararken, yangına ilk müdahaleyi işyeri sahibi ve diğer esnaf, yangın söndürme tüpleriyle yaptı. Haber verilmesi sonucu gelen itfaiye ekipleri yangını çevredeki diğer işyerlerine sıçramadan kontrol altına alıp söndürdü.

ALLAH'TAN TÜP PATLAMADI

Yangın söndürme çalışmalarına katılan terminal yetkililerinden İsa Tacar, "Olay anında yağmur yağdığı için yolcular ve yakınlarını bekleyenlerin büyük bölümü kapalı yerde duruyordu. Biz öncelikle onları uzaklaştırdık. Ardından yangına müdahale ettik, gelen itfaiye de söndürdü. Bina duman kaplandığı için işler bir süre aksadı. Sonra normale döndü. Allah'tan tüp patlamadı" dedi. Bu arada yangın sırasında terminal binasında bulunan diğer lokantalarda müşterilere servis yapılması dikkat çekti.

Bursa Otobüs Terminalinde yangın

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...