Tgrt Haber
 - '7 büyüklüğünde olabilir'
4 saat 19 dakika önce

Tokat'taki şiddetli deprem sonrası uzmanlardan uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir 

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, çevredeki 5 ilde hissedilirken yetkililerden can kaybı olmadığı açıklandı. Depremin ardından TGRT Haber canlı yayınında konuşan Deprem Uzmanı Süleyman Pampal, bölge adı vererek "7 büyüklüğünde deprem olabilir" dedi. 
Gündem - Gündem
5 saat 3 dakika önce

Amasya’da ahırda çıkan yangın söndürüldü

Amasya’nın Taşova ilçesine bağlı Gemibükü köyünde hissedilen depremden dakikalar sonra bir ahırda çıkan yangın ekiplerin çabalarıyla söndürüldü.
 - Ali Yerlikaya TGRT Haber'de duyurdu
5 saat 56 dakika önce

Depremin merkez üssü Tokat’ta eğitime bir gün ara verildi 

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde can kaybı yaşanmazken TGRT Haber canlı yayınında konuşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tokat'ta eğİtime 1 günlük ara verildiğini duyurdu. 
Gündem - Gündem
6 saat 50 dakika önce

İnfiale neden olmuştu! Askeri kamuflajla müşterilere servis yapan zanlı tutuklandı

Beyoğlu'nda bir kafede askeri kamuflajla müşterilere servis yaptığı tespit edilerek gözaltına alınan şüpheli, "Türk milletini, Cumhuriyeti, devletin kurum ve organlarını aşağılama" suçundan tutuklandı.
 - 'Tıpkı komedi gibi'
7 saat 15 dakika önce

Naci Görür’den sitem dolu sözler: Tıpkı komedi gibi

Türk jeolog ve deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Tokat'ta yaşanan 5.6'lık deprem sonrası X hesabından sitem dolu bir paylaşım yaptı. Görür " Neden deprem dirençli yerleşim alanları için talepte bulunmuyorsunuz? Harekete geçmiyor musunuz? 6 Şubatı ne çabuk unuttunuz? ifadelerini kullandı.
 - Nokta atışı bildi
7 saat 39 dakika önce

Tokat depreminden bir saat önce uyarmıştı! Nokta atışı bildi

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Afet ve Acil Durum Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü ve Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehtap Aras, Tokat'taki depremden bir saat önce uyarılarda bulunmuştu. Aras, depremi nokta atışı bildi.
Gündem - Gündem
7 saat 45 dakika önce

Tokat'taki deprem sonrası yıkıntı! İlk görüntüler geldi

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.  Deprem çevre illerden de hissedildi. Bölgede kısa süreli panik yaşandı.
Gündem - Gündem
8 saat 22 dakika önce

Konya’da iki araç çarpıştı: 1 yaralı

Konya’nın Karapınar ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
 - Son bilanço belli oldu! Artçılar korkutuyor
8 saat 28 dakika önce

Son dakika! Tokat'ta şiddetli deprem: AFAD ilk bilançoyu açıkladı

Son dakika haberi... AFAD'ta yer alan bilgiler göre Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 5.7 olarak açıkladı. Dün gece saatlerinde meydana gelen 4.7 ve 4.1 depremden sonra gözlerin çevrildiği bölgede 5.6 büyüklüğündeki deprem çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanlığı Valilik, belediye başkanı ve AFAD'tan açıklama geldi. Tokat'ta eğitime 1 günlük ara verildi.
Gündem - Gündem
8 saat 42 dakika önce

Yürekler ağızlara geldi! Boğazına cisim kaçan öğrenci Heimlich manevrası ile kurtarıldı

Şanlıurfa'da boğazına yabancı cisim kaçan öğrenci yürekleri ağızlara getirdi. Okul müdürünün Heimlich manevrasıyla kurtulan öğrenci yardımından dolayı teşekkür etti.
 - Erdoğan resmi törenle karşıladı
9 saat 39 dakika önce

Tanzanya Cumhurbaşkanı Ankara'da: Erdoğan resmi törenle karşıladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan'ı resmi törenle karşıladı.
Gündem - Gündem
9 saat 45 dakika önce

Naci Görür'den korkutan depremler sonrası önemli açıklama

Prof. Dr. Naci Görür, dün ve bugün Malatya ve Tokat'ta gerçekleşen 4,3 ve 4,1 büyüklüğündeki depremlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
 - '6 üzeri deprem olabilir'
10 saat 36 dakika önce

Uzman isimden tedirgin eden Tokat uyarısı: 6 üzeri deprem olabilir

Deprem Uzmanı ve Maden Teknolojisi ve Yer Bilimi Uzmanı Serkan İçelli, Tokat'ta meydana gelen 4.7 ve 4.1 büyüklüğündeki deprem sonrası bir fay hattına dikkat çekip yeni bir deprem olabileceğini sinyalini verdi.
Gündem - Gündem
10 saat 39 dakika önce

Alibeyköy tramvayı arıza yaptı, yolda kalan araç sürücüleri isyan etti!

Alibeyköy - Eminönü tramvay hattında meydana gelen arızada sürücülerin kullandığı yol tıkanınca şoförler araçtan inerek tepki gösterdi.
Gündem - Gündem
11 saat 13 dakika önce

Öğle izninde feci ölüm! Acele ederken otomobil havaya uçurdu

Antalya'da belediye işçisi bir kişi öğle izninde markete giderken otomobilin çarpması sonucu feci biçimde havaya savruldu. Dehşetli kaza anı kameraya yansıdı.
 - "Katliamların hesabını verecekler!"
11 saat 14 dakika önce

Numan Kurtulmuş'tan İsrail ve Netanyahu'ya sert tepki: Katliamların hesabını verecekler!

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Netanyahu'nun emriyle Gazze'de katliam yapan İsrail'e çok sert tepki gösterdi. Kurtulmuş, "Savaş suçları mahkemesinde bu katliamın failleri olarak hesap vereceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.
Gündem - Gündem
11 saat 22 dakika önce

Kilosu 400 lira! Bu balığın kafasındaki taşı yiyenler böbrek taşından kurtuluyor

Sinop’ta balığın kafasından çıkarılan ve böbrek taşı düşürdüğüne inanılan balığa rağbet arttı. Kilosu 400 liradan liradan satılan balık çok nadir görülüyor.
Gündem - Gündem
11 saat 37 dakika önce

Çocuk kavgası büyüdü: Adamın biri anne kızı tekme tokat dövdü

Esenyurt'ta çocukların mahalle kavgasına önce anneleri karıştı sonra olaya dahil olan kadının kocası araya girerek anne ve kızı dövdü.
Gündem - Gündem
11 saat 54 dakika önce

Yunanistan askeri heyetinden ziyaret

Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye-Yunanistan arasında "Güven Artırıcı Önlemler" kapsamında Türkiye'ye gelen Yunanistan askeri heyetinin 54'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nı ziyaret ettiğini bildirdi.
 - İsmail Hakkı Pekin İncirlik kararını anlattı
11 saat 57 dakika önce

İsmail Hakkı Pekin İncirlik kararının perde arkasını anlattı: Türkiye savaşa hazırlık yapıyor, F-16'larla harekat olacak

İncirlik'de bulunan 10’uncu Tanker Üs Komutanlığının isim değişikliği sonrası Genelkurmay İstihbarat Eski Başkanı İsmail Hakkı Pekin, ''Türkiye bölgesel savaşa hazırlık yapıyor. Muharip birlikler gelecek.'' dedi.
Sona Git