Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Nisan 2017 21:26

Çavuşoğlu Özbekistan yolcusu

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, 25-26 Nisan'da Özbekistan'a resmi ziyarette bulunacak.

Çavuşoğlu Özbekistan yolcusu
Çavuşoğlu

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 25-26 Nisan'da Özbekistan'a resmi ziyarette bulunacak.

Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Bakan Çavuşoğlu'nun 25-26 Nisan'da Özbekistan’a resmi ziyaret gerçekleştireceği belirtildi.

Açıklamada ziyaret kapsamında Bakan Çavuşoğlu'nun yapacağı görüşmelerde, Türkiye ile Özbekistan arasındaki ilişkiler ile iş birliğinin karşılıklı yarar temelinde her alanda daha da geliştirilmesi imkanlarının değerlendirileceği ifade edildi.

Bakan Çavuşoğlu'nun görüşmelerde ayrıca iki ülkeyi ilgilendiren bölgesel ve uluslararası meseleler konusunda muhattaplarıyla görüş alışverişinde bulunulacağı kaydedildi.

Bakan Çavuşoğlu'nun Özbekistan Cumhurbaşkanı Şavkat Mirziyoyev tarafından kabulünün öngörüldüğü ziyaretin, Türk ve Özbek halkları arasındaki çok yönlü yakın bağlardan güç alan ikili ilişkilere ivme kazandırmasının beklendiği vurgulandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...