Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Haziran 2015 00:05

Çelik, 'Bu seçim en önemli seçimdir'

AK Parti’nin Antalya’dan en genç milletvekili adayı Sena Nur Çelik, gece gündüz demeden seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Çelik, 'Bu seçim en önemli seçimdir'
çelik, seçimler,

Çelik, AK Parti’nin milli üretimi güçlendirerek Türkiye’nin itibarını tüm dünyada güçlendirdiğini ifade etti.

“TÜRKİYE'NİN EKONOMİK BAŞARISI SİYASİ İSTİKRARLA SAĞLANDI”

AK Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik, Kargıcak Mahallesi’nde seçmenlere karşı yaptığı konuşmada AK Parti’nin 80 sene boyunca bu ülkede yapılmayan hizmetleri 13 senede yapan bir iktidar olduğunu söyledi. Çelik, "Otoyolları, bölünmüş yolları, havaalanlarını, okulları, üniversiteleri, hastaneleri yapıp milletimizin hizmetine sunduk. IMF'den borç alan bir ülkeydik şimdi IMF'ye borç verebilecek durumda bir ülkeyiz. Ekonomiye dış müdahaleleri önledik. IMF memurlarının talimatıyla hareket eden bir ülke değiliz artık" dedi.

Son 13 yılda görülen ekonomik başarının, siyasi ve ekonomik istikrarla sağlandığını vurgulayan Çelik, muhalefet partilerinin millete ancak koalisyon vaat edebildiğini, tek başına hükümet sözü veremediğini söyledi. Çelik, "Daha güçlü, daha müreffeh ve dünyada itibarı yüksek bir Türkiye için 7 Haziran'da sizler oylarınızı kullanıp tarihi bir sorumluluk alacaksınız. Bu seçim gerçekten Türkiye’nin en önemli seçimidir" şeklinde konuştu.

“7 HAZİRAN'DAN SONRA DAHA DEMOKRATİK, ÖZGÜRLÜKÇÜ VE KATILIMCI YENİ ANAYASAYI YAPACAĞIZ”

AK Parti'nin vesayet odaklarına karşı milli iradeyi savunan bir iktidar olduğunu belirten Sena Nur Çelik, hak ihlallerinin, ayrımcılığın, kutuplaşmanın ve ötekileştirmenin olduğu eski sistemin, partisinin kararlı ve demokrasiden yana net bir tavır alması sayesinde geriletildiğini söyledi. Özgürlükleri genişleten anayasa değişikliklerinin ve reformların, ülkenin demokratikleşmesine çok büyük katkı sağladığını ifade eden Çelik, "Daha yapacak çok işimiz var. Biz milletimizin yapacağı yeni bir anayasa için hazırız. Bugüne kadar 18 kez değişiklik yapılan anayasanın, halkın anayasası olması için bütünüyle ele alınması gerekiyor" dedi. Daha demokratik, özgürlükçü, katılımcı ve sivil bir anayasa için bugüne kadar sadece AK Parti'nin çaba gösterdiğini belirten Çelik, "İnşallah 7 Haziran'dan sonra yeni anayasayı yapacağız. Daha özgür bir Türkiye’yi, yeni Türkiye’yi inşa etmek için hep birlikte çalışacağız" diye konuştu.

MAHMUTLAR, ATATÜRK BULVARI VE KESTEL’DE ESNAF GEZİSİ

Çelik, seçime sayılı günler kalmasına rağmen, yoğun temposunu sürdürerek esnaf gezilerine devam ediyor. Sena Nur Çelik, güne Mahmutlar Mahallesi Mehmet Çakır Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret ederek başladı. Çelik ve beraberindekiler daha sonra sırasıyla Saray Mahallesi Atatürk Bulvarı ve Kestel Mahallesi İsa Küçülmez Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Esnafı tek tek ziyaret eden Çelik, parti olarak yapacakları projeleri anlattı. Yeni Türkiye’nin ikinci atılımı için destek isteyip, hayırlı işler temennisinde bulundu.

MAHMUTLAR SEÇİM OFİSİNDE KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ

Çelik, esnaf gezisini tamamladıktan sonra Mahmutlar Mahallesi seçim ofisinde kadınlarla bir araya geldi. Seçim ofisine gelen kadınlar genç vekil adayına yoğun ilgi gösterirken, bol bol fotoğraf çektirdi. Çelik, seçim ofisinde kadınların yaşadığı sıkıntılara değinirken, kadınlara yönelik yapılan projeleri anlattı.

"MECLİS'TE KADINLARIN SESİ OLACAĞIM"

Konuşmasında partisinin kadınlarla ilgili olarak bugüne kadar gerçekleştirdiği düzenlemeleri ve icraatları anlatan Çelik, kadın haklarıyla ilgili çok önemli adımların AK Parti iktidarı döneminde atıldığını söyledi. Milletvekili listelerinde kadın adaylara en çok yer veren partinin AK Parti olduğunu vurgulayan Çelik, yeni dönemde kadın hakları konusunda reformların devam edeceğini belirtti.

“TÜM KADINLARIN ONURU VE ÖZGÜRLÜĞÜ BİZİM ONUR VE ÖZGÜRLÜĞÜMÜZDÜR”

Çelik konuşmasını şöyle tamamladı:

"Siyasi görüşü ve yaşam tarzı ne olursa olsun tüm kadınların onurunu kendi onurumuz tüm kadınların özgürlüklerini kendi özgürlüğümüz olarak görüyoruz. Sizlerin takdiri ile milletvekili seçildiğim takdirde Meclis'te kadınların sesi olacağım."

KARGICAK VE GÖZÜKÜÇÜKLÜ MAHALLE TOPLANTISI

Yoğun programlarına mahalle toplantılarını da ekleyen Sena Nur Çelik, Kargıcak ve Gözüküçüklü Mahallesi vatandaşlarıyla bir araya geldi. Çelik, mahalleli vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Milletvekili adayı Sena Nur Çelik’e, Kargıcak Mahallesi’nde program sonunda çiçek verilirken, Gözüküçüklü Mahallesi vatandaşları tarafından ipek böceği kozası verildi.

YENİ DOĞAN SARE BEBEĞE ZİYARET

AK Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik, günün son programında Mahmutlar Yukarı Mahalle’de yaşayan Rahim ve Melek Uyar çiftinin 3 gün önce dünyaya gelen bebeğini de ziyaret etti. Çelik, kız bebeklerine Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu’nun ismini veren aile ile bir süre sohbet ettikten sonra, geç saatlerde programını tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...