Tgrt Haber
12 Ekim 2018 12:33

Cemal Kaşıkçı olayında son haber, flaş gelişme! | Suudi Arabistan heyet gönderdi (Cemal Kaşıkçı'ya ne oldu, öldü mü)

Son dakika! Cemal Kaşıkçı olayında kritik gelişmeler yaşanıyor. Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın kaybolmasının ardından Suudi Arabistan Başkonsolosluğu’nun rezidansına beyaz önlüklü bir kişi geldi. Konsolosluk aracından inen bu kişinin elinde bir çanta bulunduğu görüldü. Ayrıca Suudi Arabistan'dan bir heyetin, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili soruşturma kapsamında Türkiye'ye geldiği öğrenildi.

Cemal Kaşıkçı olayında son haber, flaş gelişme! | Suudi Arabistan heyet gönderdi (Cemal Kaşıkçı'ya ne oldu, öldü mü)
Cemal Kaşıkçı

Son dakika haberi! Cemal Kaşıkçı olayında flaş bir gelişme yaşandı. Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, 2 Ekim'de evlilik işlemleri için gittiği ve bir daha dışarı çıkmadığı Suudi Arabistan'ın Levent'teki İstanbul Başkonsolosluğu önündeki bekleyiş sürüyor. Polis bariyerleriyle etrafı çevrilen başkonsolosluk binasına bazı yetkililer araçlarıyla giriş yaparken, bina önünde yerli ve yabancı çok sayıda basın mensubunun canlı yayınları ve bekleyişleri devam ediyor.

SUUDİ BAŞKONSOLOS'UN EVİNE GİZEMLİ ZİYARETÇİ

Öte yandan, Suudi Arabistan Başkonsolosluğu’nun rezidansına bu saatlerinde beyaz önlüklü bir kişi geldi. Konsolosluk aracından inen bu kişinin elinde bir çanta bulunduğu görüldü.

SUUDİ ARABİSTAN HEYET GÖNDERDİ

Suudi Arabistan'dan bir heyetin, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili soruşturma kapsamında Türkiye'ye geldiği öğrenildi. Ankara'ya ulaşan Suudi heyetle Türk yetkililer arasında hafta sonunda görüşmeler yapılması bekleniyor.

CEMAL KAŞIKÇI NEREDE?

Suudi reformistler için önemli bir platform olan Al Watan gazetesine katkı veren ve aynı zamanda Washington Post gazetesinde de yazılar yazan Kaşıkçı'dan, 2 Ekim'de resmi işlemler için gittiği Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra haber alınamamıştı.

CEMAL KAŞIKÇI ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Emniyet kaynaklarınca yapılan değerlendirmede, Kaşıkçı'nın gittiği Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'ndan bir daha çıkmadığı teyit edilirken, başkonsolosluk binasında aynı saatlerde, 2 uçakla İstanbul'a gelen, aralarında yetkililerin de yer aldığı 15 Suudi vatandaşının bulunduğu, bu kişilerin daha sonra geldikleri ülkelere döndüklerinin belirlendiği kaydedilmişti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca Kaşıkçı'nın kaybolmasına ilişkin başlatılan soruşturma devam ediyor.

CUMHURBAŞKANLIĞI SÖZCÜSÜ İBRAHİM KALIN'DAN KAŞIKÇI AÇIKLAMASI

Öte yandan olayla ilgili soruşturma da sürüyor. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, olayın aydınlatılması için Türkiye ve Suudi Arabistan arasında ortak çalışma grubu kurulmasının kararlaştırıldığını açıklamıştı. Anadolu Ajansı Suudi Arabistan'dan bir heyetin Ankara'ya geldiğini duyurdu.

CEMAL KAŞIKÇI KİMDİR?

Washington Post gazetesinde de yazılar yazan Suudi muhalif gazeteci Cemal Kaşıkçı'dan, 2 Ekim Salı günü resmi işlemler için Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na gittikten sonra bir daha bir daha haber alınamamıştı.

CEMAL KAŞIKÇI'YA NE OLDU?

Emniyet kaynaklarınca yapılan değerlendirmede, Cmeal Kaşıkçı'nın gittiği Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'ndan bir daha dışarıya çıkmadığı teyit edildi.

CEMAL KAŞIKÇI ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Başkonsolosluk binasında aynı saatlerde, 2 uçakla İstanbul'a gelen 15 Suudi vatandaşının görüntüleri ortaya çıkmıştı.

Aralarında Suudi Arabistan'da Adli Tıp Başkanı'nın da bulunduğu bu kişilerin daha sonra geri döndükleri belirlenmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...