Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Ekim 2015 00:17

Cemil Çiçek'ten 5. parti açıklaması

Cemil Çiçek, 5. parti sorusu üzerine 'Bunlar seçim zamanı, belli kritik günlerde çıkarılan çeşme başı dedikodularıdır' dedi.

Cemil Çiçek'ten 5. parti açıklaması
cemil çiçek, tbmm, 5. parti,

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Ankara 2. bölge milletvekili adayı Cemil Çiçek, bir gazetecinin "beşinci parti" iddialarıyla ilgili sorusu üzerine, bunların dedikodudan ibaret olduğunu söyledi. Türkiye'de 93 partinin olduğunu dile getiren Çiçek, şunları kaydetti: "Bunlar seçim zamanı, belli kritik günlerde çıkarılan çeşme başı dedikodularıdır. Türkiye'de bildiğim kadarıyla 93 tane parti vardır. Yeni bir parti Türkiye'ye ne getirecek, onu bilemem. Seçim zamanı belli hassasiyetleri dile getirmek suretiyle acaba buradan bir siyasi sonuç çıkar mı diye yapılanlar. Bunlar doğru ve uygun şeyler değil. Zaten ismi geçenlerin de bunu yalanladığını biliyorum. Yeni bir parti kurmak yerine, hepimizin bir partisi var. Katkımız olacaksa, ülkeye bir şey verebileceksek, herkes bulunduğu parti içerisinde bu katkısını verirse daha iyi olur. Bu bölünmelerle siyaseten bir yere varma şansımız ve imkanımız olmaz. 93 tane parti var. 94'üncüsü ne getirecek ona bakmak gerekir. Ben bunların dedikodu olduğunu düşünüyorum. Zamanlaması da ilginçtir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...