Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Temmuz 2015 19:04

CHP'den Halaçoğlu'na cevap

MHP'li Yusuf Halaçoğlu'nun TBMM Başkanlığı seçimi ile ilgili Deniz Baykal'a yanıtının ardından Halaçoğlu'na da CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan yanıt geldi.

CHP'den Halaçoğlu'na cevap
chp, mhp,

MHP'li Yusuf Halaçoğlu, Deniz Baykal'ın Meclis seçimleriyle ilgili gündeme getirdiği iddialara cevap verdi. Halaçoğlu'na ise cevap Sezgin Tanrıkulu'ndan geldi.

Halaçoğlu açıklamasında, "Biz eğer Sayın Baykal’ı desteklemiş olsaydık, kamuoyunda şunlar yansıtılacaktı: 'Siz Baykal’ı seçtiniz, bir muhalif adı altında' AK Parti’nin tabiriyle 'dinsiz bir partinin inançsız bir partinin adamını seçtiniz' diye bize yükleneceklerdi" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu bu sözlere Twitter'dan cevap verdi. Tanrıkulu "Yusuf Halacoglu hocayı ya sıcak çarptı, ya da TBMM Başkanlığını AK Parti'ye teslim etmenin yükü. İki gündür sacmaliyor!" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...