Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Temmuz 2015 18:54

CHP'li Koç'tan MHP'ye sert sözler

CHP Parti Sözcüsü Haluk Koç, Meclis başkanlığı seçimleri sonrası CHP adına değerlendirmede bulunarak MHP'yi eleştirdi.

CHP'li Koç'tan MHP'ye sert sözler
koç, chp, mhp,

"Kimlerin koltuk tedarikçisi olduğunu gördük" diyen Koç, "Bizler oldukça mülayim olarak bize karşı getirilen suçlamalara makul çerçevede yanıtlar vermiştik. Ama bugün Türkiye koltuk tedarikçisinin kimler olduğunu görmüştür. 4.tur sonundaki tablo bunu açıkça ortaya koymuştur" dedi.

Koç, "Alayına karşıyız' diyenlerin kimlerin doğrudan destek olduklarını görmüş olduk. Tablo oldukça net. Meclis başkanlığı AK Parti'ye altın tepsi için sunuldu. 7 Haziran'da verilen mesajı kimsenin okumaya niyeti yok gibi. Bunu açık söylüyoruz. Korkak siyaset tercihlerinin Türkiye'nin sorunlarını çözmede gücü olmadığını görmüş olduk" ifadelerini kullandı.
KOALİSYON İÇİN ADAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Koalisyon için de göndermede bulunan Haluk Koç, "Hiç kimse koalisyon için partner aramasın, adaylar ortaya çıkmıştır. Çok da yakışıyorlar. Allah yollarını açık etsin" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...