Tgrt Haber
15 Ocak 2018 16:13

Cinayet zanlıları Yunanistan’a kaçarken yakalandı

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir kişinin inşaatta vurularak öldürülmesi olayının zanlıları, Yunanistan'a kaçarken yakalandı.

Cinayet zanlıları Yunanistan’a kaçarken yakalandı
kocaeli,,yunanistan,

Olay, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bulunan bir inşaatta 20 Aralık 2017 tarihinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, F.B. (37) ve M.N. (30) isimli şahıslar, eski bir alacak verecek meselesi sebebiyle tartıştıkları Bülent Küçük'ü (35) getirdikleri boş inşaatta tabancayla vurdu. Bülent Küçük olay yerinde hayatını kaybederken, şahıslar olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine intikal eden Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Yaklaşık bir ay süren çalışmalar sonucunda Bülent Küçük'ü vurarak ölümüne sebep olan şahısların kimlikleri tespit edildi.
Arama çalışmaları devam eden F.B. ve M.N.'nin Edirne'den kaçak yollarla Yunanistan'a kaçacağı haberini alan ekipler, harekete geçti. Kocaeli Emniyeti ve Edirne Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda şahıslar, Meriç Nehri yakınlarında kaçmak üzereyken yakalandı.
Kocaeli'ye getirilen F.B. ve M.N. emniyetteki sorgularında Bülent Küçük ile aralarında eski bir alacak verecek meselesi olduğunu ve bu sebepten dolayı Küçük'ü vurduklarını itiraf ettikleri öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından şahıslar, Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...