Tgrt Haber
08 Şubat 2016 15:19

Cizre'de çatışmalar sürüyor

Cizre'deki operasyon sürüyor. Teröristlerin dar alanda sıkıştırıldığı, çemberin daraldığı belirtiliyor. Bugünkü çatışmalarda 2 asker ve 5 polis yaralandı.

Cizre'de çatışmalar sürüyor
cizre, çatışma,

AA'nın haberine göre ise Cizre'de tuzaklanan 678 barikat kaldırıldı, 242 çukur kapatıldı. Güvenlik güçleri,  teröristlerin bulunduğu bölgeye doğru çemberi daraltarak ilerliyor. Bu kapsamda  Cudi ve Sur mahallelerinde sıkıştırılan teröristlerle sık sık sıcak temas  sağlanıyor. Söz konusu iki mahallede örgüt mensuplarınca kullanılan evlere sabah  saatlerinde operasyon düzenleyen güvenlik güçlerine teröristlerce uzun namlulu  silah ve roketatarla saldırı düzenlendi. Güvenlik güçleri tarafından anında karşılık verilmesi üzerine çıkan  çatışmada yaralanan 2 asker ve 5 polis memuru, Cizre Devlet Hastanesine kaldırıldı.
 
İKİ ÜST DÜZEY İSİM ORADA İDDİASI...
 
Bu arada, Cudi Mahallesi'nde güvenlik güçleriyle çatışmaya girenlerden  ikisinin örgütün bölgedeki sözde yöneticilerinden "Amin Reşo" ve "Rozan" kod adlı  teröristler olduğu istihbarat kaynaklarınca tespit edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...