Tgrt Haber
28 May 2015 21:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz

Erdoğan, 2 yıl önce tedavi olması için Japonya'ya gönderilmesi talimatı verdiği Güleser İncebey adlı çocukla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz
erdoğan, güleser,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hastalığının tedavisi  için 2 yıl önce Japonya'da tedavi ettirilmesi talimatı verdiği 5 yaşındaki  Güleser İncebey ile görüştü.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, toplu açılış  töreni için dün Aydın'da bulunan Erdoğan'ın burada sürpriz bir görüşme  gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Türkiye'de tedavi olma imkanı olmadığı için  talimatıyla Japonya'ya gönderilen ve tamamen sağlığına kavuşan Güleser İncebey  ile Aydın Valiliğinde bir araya geldiği bildirildi.

Dünyada çok nadir görülen ve Türkiye'de tedavisi olmayan  "Hiperinsülinemik hipoglisemi" hastası İncebey için Kasım 2013'te Erdoğan'a  ulaşıldı. Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla da Güleser İncebey, tedavi için  Japonya'ya gönderildi.

Başarılı bir tedavi sürecinden sonra ise çocuğun tamamen sağlığına  kavuştuğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...