Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 May 2016 15:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı görmek için birbirleriyle yarıştılar

Cuma namazını Eyüp Sultan Camii’nde kılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek isteyen bir kadın, ezilmekten koruma polisleri sayesinde son anda kurtuldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı görmek için birbirleriyle yarıştılar
erdoğan, cumhurbaşkanı,

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Eyüp Sultan Camii’nde kıldı. Cuma namazı nedeniyle cami çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Cuma saatine yakın Beşiktaş’ta bulunan Mabeyn Köşkü’nden çıkan Erdoğan, Eyüp Sultan Cami’inde geldi. Burada Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile birlikte cuma namazını kılan Erdoğan, cuma namazı çıkışında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Aracının camını açarak vatandaşları selamlayan Erdoğan’ın makam aracı hareket halinde iken kucağında çocuğu olan bir kadın cumhurbaşkanıyla görüşmek için bir anda aracın önüne atlayınca koruma polisleri kadını güçlükle durdurdu. Kadının makam aracının önüne atladığını gören Cumhurbaşkanı Erdoğan, aracını durdurarak bir süre kadınla sohbet etti ve kadının çocuğuna oyuncak araba hediye etti. Cumhurbaşkanının durduğunu gören yaşlı bir vatandaş ise bariyerler üzerinden atlayarak engelli olan çocuğu ile cumhurbaşkanı ile görüşmek istedi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle bir süre aracını bekleten Erdoğan, vatandaşlarla görüştükten sonra Eyüp Belediyesi’nin düzenlediği açılışa katılmak üzere buradan ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...