Tgrt Haber
27 May 2018 15:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan Isparta'da halkla buluştu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta Hükümet Meydanı'nda konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Isparta'da halkla buluştu
ERDOĞAN,SEÇİM,ISPARTA

Cumhurbaşkanı Erdoğan Isparta'da halka hitap etti.

İşte Erdoğan'ın konuşmasının satır başları:

- 24 Haziran'da irade, erdem ve cesaretle Türkiye'yi şahlandırmaya hazır mıyız? 24 Haziran'da güçlü Meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye demeye hazır mıyız? Şahsımı, AK Parti'yi desteklemeye hazır mıyız? 16 Nisan'da olduğu gibi 24 Haziran'da da rekorlara imza atmaya hazır mıyız? 

'ASLA ÇALIŞMAKTAN KORKMADIK'

- Bilmeyenlere bildiklerinizi anlatacaksınız. Allah'ın takdiri, aziz milletimizin teveccühüyle 16 yıldır milletimize hizmet ediyoruz. Milletimizin refahı için gayret gösteriyoruz. Ispartamız gelişsin, güçlensin, tarımda, eğitimde, sağlıkta, turizmde hak ettiği konuma gelsin diye 2002 Kasım'ından beri aralıksız ter döküyoruz. Bugüne kadar asla çalışmaktan yorulmadık. 

- Makamların mevkilerin koltukların bizi hedefimizden saptırmasına asla fırsat vermedik. 16 yıl önce iktidara gelirken nasıl heyecanlıysak bugün de bu meydanda inanın ilk günkü gibi heyecanlıyız. İlk günkü aşkla,  81 milyonun her bir ferdine ayrım yapmadan hizmet götürüyoruz. 

- Türkiye pek çok rekora imza attı. Yatırımlarda, ekonomide, sağlıkta cumhuriyet tarihinin en büyük hamlelerini gerçekleştirdik. Eğitimde anlatmama gerek var mı? Kitaplarımız ücretsiz, okullarımız fiziki mekanlar olarak gayet iyi.

"4 BİN 480 TERÖRİSTİ ETKİSİZ HALE GETİRDİK"

- İçerden ve dışardan gelen onca saldırıya rağmen, birlik, beraberlikten ve kardeşlikten asla taviz vermedik. Türkiye dosta güven aşılarken, hasımlarının da yüreklerine korku sardı. Şimdi size son rakamı vereceğim, Afrin'de en son olarak geldiğimiz nokta şu anda 4 bin 480'ini etkisiz hale getirdik. Kuzey Irak'ta 419 teröristi etkisiz hale getirdik. Yurt içinde 405 teröristi etkisiz hale getirdik. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...