Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 May 2015 09:50

Damadı vuran zanlı, 'Uyuşturucu bende patlama yaptı'

'Damadın babasının elini beline attığını, bana silah çektiğini gördüm. Ben de silah çekerek rastgele ateş ettim. Kimi vurduğumu dahi bilmiyorum. Kaçarken de etrafa ateş etmişim. Kimseyi öldürme niyetim yoktu'

Damadı vuran zanlı, 'Uyuşturucu bende patlama yaptı'
Alkol,Trabzon, düğün, damat katili,

Trabzon’un Of İlçesi’nde 2 Eylül 2014’te kuzeni Serkan İhtiyar’ı (26) düğününde horon oynarken vurup öldüren, 3 kişiyi de yaralayan Raşit G. (19), Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hâkim karşısına çıktı. Olay günü Alkol ve uyuşturucu kullandığını söyleyen zanlı, “Aldığım uyuşturucu ve alkol bende patlama yaptı. Damadın babasının elini beline attığını, bana silah çektiğini gördüm. Ben de silah çekerek rastgele ateş ettim. Kimi vurduğumu dahi bilmiyorum. Kaçarken de etrafa ateş etmişim. Kimseyi öldürme niyetim yoktu” dedi.
Düğün salonu kamerasının çektiği cinayet anı görüntülerinde ise Raşit G.’nin yakınlarıyla horon oynayan damada arkadan yaklaştığı ve sırtına 4 el ateş ettiği görüldü. Mahkeme heyeti, tanıkların dinlenmesi için davayı erteledi.
BABASI DA ANNESİNİ VURMUŞ
Raşit G.’nin babası Halil İbrahim G.’nin de 4 Mayıs 2009’da dedikodu yüzünden tartıştığı eşi Emine G.’yi öldürdüğü, 16 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldığı ve halen cezaevinde olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...