Tgrt Haber
26 Temmuz 2016 09:22

Darbe için hazırlığa 2008’de başlamışlar

FETÖ'cü hainlerin, darbe hazırlıklarına 2008 yılında başladığı öğrenildi. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal'ın rehin alınması ile ilgili harekatın merkezi Konya 3. Ana Jet Üs'ünde görevli Astsubay S.K., hain kalkışmada tanık sıfatıyla ifade verdi.

Darbe için hazırlığa 2008’de başlamışlar
darbe,hazırlık,fetö,

FETÖ'nün darbe hazırlıklarının 2008 yılına dayandığını anlatan S.K., "FETÖ, gücünü en üst seviyede kullanmak için 9 bölgede bulunan farklı hava komutanlıklarının sayısını 2008'de 2'ye indirme projesini devreye soktu. FETÖ bu yolla iki ilde toplanan filolaları en etkili bir şekilde kullanmayı amaçladı. Projenin mimarları Tuğgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş ile 'Paşa' lakaplı FETÖ'nün Üs İmamı Kıdemli Başçavuş Zekeriya Kuzu ve Konya 3. Ana Jet Üs imamı Kıdemli Başçavuş Yılmaz Bahar'dır” şeklinde konuştu.
KAHVELERDE BULUŞTULAR
 16 yıldır MAK timinde görev yapan S.K. “Bizi kahvehanede toplayan FETÖ imamları, 2014 yılına kadar sürekli toplantılar sohbetler yaparak bizleri 9 ana üs bölgesinin 2'ye inmesi için ikna etmeye çalıştılar"dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...