Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Ekim 2017 11:54

Dehşet anları! Kanlar içinde kocasından kaçarken...

Gaziantep'te bir kadın, boşanmak üzere olduğu kocası tarafından bıçaklanmıştı. Olayın hemen ardından yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Dehşet anları! Kanlar içinde kocasından kaçarken...
gaziantep,karısını bıçakladı,dehşet anları

Çorum'da yaşayan Özgür M., Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Zeytinli Mahallesi'nde boşanmak üzere olduğu karısı Hakkın M.'yi (29) çocuğunun gözleri önünde bıçaklamış, ayrı yaşadığı karısını 5-6 bıçak darbesi ile yaralayan Özgür M. olayın ardından kaçmıştı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırılan kadının hastanedeki yaşam mücadelesi sürüyor.

Olayın hemen ardından cep telefonu ile çekilen görüntüler ise şaşırttı. Çiftin çocuğunun gözü önünde meydana gelen olayda, öfkeli kocanın bir süre elinde bıçakla karısının başında beklediği görülüyor. Yaralı kadın ise kanlar içerisinde kalmasına rağmen fırsat bulunca ayağa kalkarak eşinden kaçıyor. Öfkeli koca ise çevredeki vatandaşların ikazı üzerine olay yerinden ayrılıyor. Görüntülerde Özgür M.'nin olay yerinden ayrılırken çocuğunu da annesinin yanına gönderdiği görülüyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...