Tgrt Haber
20 Eylül 2017 14:50

Dehşete düşüren gasp olayının uydurma olduğu ortaya çıktı

Gaziantep'te elleri, ayakları ve ağzı bağlı vaziyette bulunan gencin, borçlarından dolayı kendi kendini bağlayarak gasp olayını uydurduğu ortaya çıktı. Dün sağlık ekiplerinin kollarında hastaneye götürülen genç bugün ise polislerin kollarında adliyeye götürüldü.

Dehşete düşüren gasp olayının uydurma olduğu ortaya çıktı
gasp,,gaziantep,

Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Zeynel Abidin Caddesi'nde bulunan iş yerinde düğünlere masa ve sandalye kiralayan Abdülhamit Ö., sabah saatlerinde iş yerini açtı. Bir süre sonra Abdülhamit Ö.'den haber alamayan bir yakını, içeriye girdiğinde şahsın eli, ayağı ve ağzını bağlı şekilde buldu. Şahıs, kendisinin bağlanarak 2 bin 100 TL para, dizüstü bilgisayar ve cep telefonunun gasp edildiğini söylemişti. Abdülhamit Ö., sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Ersin Arslan Devlet hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Polisin çabası itiraf ettirdi

İhbar üzerine mahalleye giden ekipler, olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatmıştı. İş yerinde güvenlik kamerası bulunmadığını öğrenen ekipler, çevrede de bölgeyi tam olarak gören bir kameraya ulaşamadı. Bulunan kameralarda ise şüpheli duruma rastlamayan ekipler, detaylı bir şekilde olayı araştırmaya başladı. Şahsın çelişkili ifadeleri üzerine şüphelenen polisler, yakın çevrede yaptığı araştırmada şahsın çok borcu bulunduğunu öğrendi.
Polislerin sorgusu üzerine Abdülkadir Ö, borcu nedeniyle böyle bir olayı uydurduğunu söyleyerek, el ve ayaklarını kendi kendine bağladığını, ağzını ise bir arkadaşına bağlattığını itiraf etti.
Gasp olayının yaşanmadığını belirten zanlı, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Dün koluna giren sağlık ekiplerinin nezaretinde Ersin Arslan Devlet Hastanesine götürülen zanlı, bugün ise koluna giren polis ekiplerinin nezaretinde adliyeye götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...