Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Şubat 2017 00:32

Demirkol: Beşiktaş içeride dışarıda 5'lerdi

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin 1-1 kalarak Avrupa Ligi'ne veda ettiği Krasnodar maçı sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

Demirkol: Beşiktaş içeride dışarıda 5'lerdi
mehmet demirkol, beşiktaş,

Mehmet Demirkol, ilk yarının ardından yaptığı yorumda, "Fenerbahçe'nin denge oyununda daha başarılı olduğu kanaatindeyim. İlk maçın 1-0 olması maçı hemen kafadan riske etmeyi gerektirmez. Böyle baskılı oynayabilmek için ön tarafınızın çok hareketli olması lazım" dedi.

Demirkol şöyle devam etti: "Orta sahanız topu aldığında, 1 opsiyonunuz varsa, 2 opsiyonunuz varsa pozisyon buluyorsunuz, 3 opsiyonunuz varsa şampiyonluğa oynuyorsunuz, 4 opsiyonunuz varsa Barcelona oluyorsunuz zaten. Fenerbahçe'de sıfır opsiyon var."

Fenerbahçe'nin ileride oynamasını da değerlendiren Demirkol, "Gerek var mı bu kadar risk almaya. Ben çok gerek olduğunu sanmıyorum. Şunu söyleyebilir miyiz, Fenerbahçe bulabilirdi golü, olmadı yedi. Ama ikinciyi de Smolov'un saçmalığı yüzünden yemedi. Volkan'ın refleksi de takdirlikti. Artık bundan sonra risk alacaksın, manalandırmak lazım." ifadesini kullandı.

Mehmet Demirkol ayrıca, "60'tan sonra her şey için geç olabilir. Riskse risk.. Hemen şimdi" diyerek sözlerini noktaladı.

'BU KRASNODAR'I BEŞİKTAŞ İÇERDE DIŞARDA 5'LER'

Demirkol, karşılaşmanın bitimiyle ise şu değerlendirmeleri yaptı:

"Bu Krasnodar'ı bu Beşiktaş orada 5'ler, burada 5'ler! Osmanlıspor da eler. Ben Fenerbahçe'de esas sorunun yönetim olduğunu düşünüyorum ama bu tur teknik direktör yüzünden gitti."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...