Tgrt Haber
23 May 2015 18:58

Deniz Gülmez hayatını kaybetti

Gülben Ergen, 6 yaşındaki Deniz Gülmez'in ölüm haberini instagram hesabından duyurdu.

Deniz Gülmez hayatını kaybetti
Gülben Ergen, Deniz Gülmez,

6 yaşındaki Deniz Nöroblastom (çocuk kanseri) hastasıydı ancak ailesinin tedavi ettirecek parası yoktu. Gülben Ergen televizyon  programı yaptığı sırada, Deniz Gülmez'in hikayesi konu edilmiş Emel Yıldırım Deniz'in masraflarını üstlendiğini açıklamıştı.  Emel Yıldırım, ağlayarak havalimanında ailesiyle Almanya'ya uğurladı. Üzerinden 1 yıl geçti. Doktorlar, ailesi, sevenleri insan üstü bir çaba gösterdi Deniz'i yaşatmak için ama beklenen olmadı. Küçük Deniz hayatını kaybetti.

Ergen, e Deniz'in ölüm haberini şu sözlerle duyurdu:

"1 sene oldu Deniz'i yaptığımız tv programında topladığımız bağışlarla yurtdışına tedaviye yolladığımız. Ağabeyi Efe okulunu bırakıp Almanya'da okumaya başladı. Anne-baba hayatlarını değiştirdiler, hastanede kaldılar. Sonra hastaneye yakın ev kiraladılar, tedavi sürecinde iş baktılar. Hiç tanımadıkları bir ülkede yaşama ayak uydurmaya çalıştılar... Emel Yıldırım, Allah senden razı olsun sevinç, umut yaşattın bu aileye eşinle birlikte... Huzurla uyu çocuk, annesinin ciğeri çocuk, nur yüzlü evlat huzurla uyu...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...