Tgrt Haber
23 Temmuz 2018 11:07

Devlet Bahçeli'den flaş Meral Akşener açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti’nin kongre kararına ilişkin, “Koray Aydın ve arkadaşlarına büyük görev düşüyor. Meral Akşener'in görevinin devamını sağlamalılar.” dedi.

Devlet Bahçeli'den flaş Meral Akşener açıklaması
devlet bahçeli,mhp,haberler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisini seçimli olağanüstü kongreye taşıyan ve aday olmayacağını açıklayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için "Koray Aydın ve bazı arkadaşlarına büyük görev düşmektedir. Hanıfendiyi mutlaka ikna etmeliler" değerlendirmesi yaptı.

Bahçeli, İYİ Parti’nin Afyon’da yapılan kampından sonra yaşanan olayları soran bir grup gazeteciye şunları söyledi:  "Öncelikle İP’in kendi iç işleriyle ilgili konularda yorum ve değerlendirme yapmayı etik bulmayız. Hanımefendi twitter üzerinden bir açıklama yaparak aday olmayacağını ilan etmiş bulunuyor.Bu durumda Koray Aydın ve bazı arkadaşlarına büyük görev düşmektedir. Hanımefendiyi mutlaka ikna etmeliler. Ve hanımefendinin arkasında durarak görevinin devamını sağlamalılar. Bu demokrasi ve İP açısından son derece faydalı olacaktır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...