Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Temmuz 2015 00:04

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne bombalı saldırı

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü önündeki nöbet kulübesine parça tesirli el yapımı bombalı saldırı yapıldı. Bombalı saldırıda yoldan geçen biri kadın 2 kişi ağıryaralandı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne bombalı saldırı
diyarbakır, bomba, saldırı,

Edinilen bilgilere göre olay, merkez Bağlar ilçesi Emek Caddesi üzerinde bulunan Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çevik kuvvet binası önünde meydana geldi. Saat 22.30 sıralarında yüzleri maskeli bir grup, caddenin karşı tarafında ateş yakarak yolu trafiğe kapattı. Grup, polisin müdahalesinin ardından ara sokaklara dağıldı. Kısa bir süre sonra grup, tekrardan bir araya gelirken, çevik kuvvet binası önündeki nöbet kulübesinde bulunan polislere parça tesirli el yapımı bomba atıldı. Bomba polis ekiplerinin nöbet tuttuğu kulübe önünde büyük bir gürültüyle patladı. Korunaklı olan kulübenin camlarında çatlak oluşurken yoldan geçen 1'i kadın 2 kişi ağır yaralandı.

BÖLGEYE ÇOK SAYIDA AMBULANS VE POLİS SEVK EDİLDİ

Saldırı sonrası bölgeye çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi. Yaralılar bölgeye gelen ambulanslarla çevrede bulunan yakın hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından çevik kuvvet binası önü çift taraflı trafiğe kapatıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri çelik yelek ve uzun namlulu silahlarla ara sokaklarda şahıslar için arama başlattı. Polis kulübesi önünde patlayan bombanın ardından olay yeri inceleme ekipleri gelerek inceleme başlattı. Çok sayıda parçanın bulunduğu kulübe önünde ekipler delilleri topladı.

Bölgede gerginlik sürerken polis ekipleri özel harekat timlerinden oluşan gruplar halinde operasyon başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...