Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Nisan 2017 12:50

Diyarbakır'da 3 ton esrar ele geçirildi

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor

Diyarbakır'da 3 ton esrar ele geçirildi
uyuşturucu operasyonu,diyarbakır

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen 2 ayrı operasyonda 2 ton 280 kilogram toz ve 590 kilogram kubar olmak üzere toplam 2 ton 840 kilogram esrar ele geçirildi. 


  Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, operasyonda gözaltına alınan 1 kişinin sevk edildiği adli makamlarca tutuklandığı belirtildi. Açıklamada, "Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğünce il genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik olarak 13 Nisan 2017-16 Nisan 2017 tarihleri arasında 2 ayrı operasyon düzenlenmiştir. Yapılan çalışmalar kapsamında; 2 ton 280 kilogram toz esrar maddesi, 560 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir. Yapılan operasyonlarla ilgili olarak yakalanan 1 şüpheli şahıs çıkarılmış olduğu adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. İlimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik yürütülen çalışmalar kararlılıkla ve aralıksız bir şekilde devam edecektir" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...