Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Şubat 2018 04:46

Doğu Ekspresi tam kapasite ile çalışıyor

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Tren Garı’nda Doğu Ekspresi’ne binerek Sarıkamış ilçesine hareket etti.

Doğu Ekspresi tam kapasite ile çalışıyor
doğu ekspresi,,doluluk,

Yaklaşık 45 dakika yolculuk eden Arslan, hatıra fotoğrafı çektirdi, vatandaşların gezileri hakkında bilgi aldı. Arslan, tren ile ulaştığı Sarıkamış İstasyonu’nda gazetecilere; Doğu Ekspresi’nin bölgeye çok önemli katkı sunduğunu yolculardan duyduğunu söyledi. Doğu Ekspresi yolcu sayısının geçen yılın ilk 40 gününe göre bu yıl artış gösterdiğini dile getiren Arslan, şunları kaydetti: Geçen yıl ilk 40 günde yaklaşık 2 bin kişi yataklı vagonlarla gelmişken, bu yıl aynı dönemde 8 bin kişi geldi. Aynı şekilde kuşetli vagonlarımızda 3 bin kişi gelmişken yine bugün itibariye bu sayı yaklaşık 7 bine varmış durumda. Trenler yüzde yüz kapasite ile çalışıyor. İnşallah bu sayı gittikçe artacak ve biz misafirlerimizi daha iyi ağırlayacağız.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...