Tgrt Haber
19 May 2015 19:55

DSP İl Başkanı, Vatan Partisi'ne katıldı

Demokratik Sol Parti (DSP) Balıkesir İl Başkanı Mustafa Orhan Keşkekoğlu, partisinden ve görevinden istifa ederek, Vatan Partisi'ne katıldı

DSP İl Başkanı, Vatan Partisi'ne katıldı
dsp, vatan partis,

Vatan Partisi Balıkesir İl Başkanı Türker Tek, Keşkekoğlu'nun partiye katılımını basın toplantısıyla duyurdu. Mustafa Orhan Keşkekoğlu'nun rozetini takan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir 1'nci sıra adayı Beyazıt Karataş "Değerli bir arkadaşımızın 19 Mayıs gibi anlamlı bir günde partisinden istifa ederek, Vatan Partisi'ne katılması bizi çok mutlu etti. Keşkekoğlu'nun partimize güç katacağına inanıyorum. Atatürk'ün 6 okunu benimseyen herkesi partimize katılmaya çağırıyoruz" dedi.

Eski DSP'li, yeni Vatan Partili Mustafa Orhan Keşkekoğlu, "Ben Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bir insanım. Bu zor günlerde tüm Atatürkçüler'in sırt sırta verip, çalışması gerektiğine inanıyorum. Geçmişte kalan partimi de kötülemek istemiyorum. Ancak DSP'de yapılan çalışmalar beni hiç bir zaman tatmin etmedi. Ama Vatan Partisi'ne baktığımda Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, hedeflerine sapasağlam tutunmuş bir parti gördüm. Vatan Partisi eylemleriyle, etkinlikleriyle beni çok etkiledi. Vatan Partisi'ne katıldığım için, beni aralarına kabul ettikleri için çok mutluyum. Artık AK Parti hükümetini yıkma zamanı gelmiştir. Atatürk'ün gösterdiği hedefe yürüme sözü veriyorum" dedi.

Partililer, Keşkekoğlu'nu 'Birleşe birleşe kazanacağız', 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganlarıyla karşıladı.
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...