Tgrt Haber
23 Nisan 2015 20:18

Dünya şampiyonlarıyla buluştu

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Guatemala'da yapılan Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası'nı kazanan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi Takımı ile Atatürk Havalimanı'nda bir araya geldi.

Dünya şampiyonlarıyla buluştu
davutoğlu, şampiyonlar,

Ankara'dan Çanakkale 100. Yıl Barış Zirvesi Yüksek Düzeyli Oturumu'na katılmak üzere İstanbul'a gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile birlikte Guatemala'daki şampiyonadan yurda dönen Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi Takımı ile Atatürk Havalimanı'nda bir araya geldi.

Guatemala'da yapılan Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası'nı kazanarak büyük bir başarıya imza atan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi oyuncularıyla sohbet eden Başbakan Davutoğlu ile Bakan Kılıç, gençleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Birlikte fotoğraf çekildikten sonra Başbakan Davutoğlu ile Bakan Kılıç, Çanakkale 100. Yıl Barış Zirvesi Yüksek Düzeyli Oturumu'na katılmak için ayrılırken, takım da Ankara'ya dönmek üzere yola çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...