Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 May 2016 14:45

Düştüğü falezlerden 4. kez kurtarıldı

Antalya’da düştüğü falezlerde mahsur kalan genç, itfaiye ve polis tarafından kurtarıldı. Aynı gencin daha önce de 4 kez itfaiye tarafından kurtarıldığı öğrenildi.

Düştüğü falezlerden 4. kez kurtarıldı
antalya, falez

Muratpaşa ilçesi Karaalioğlu Parkı’ndaki olay, saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Yaklaşık 50 metrelik falezlerden denize inmeye çalışan Emre Uğur, dengesini kaybedip metrelerce yuvarlandı. Düştüğü yerde kayalıklar arasına sıkışan Uğur’un yardım seslerini duyanlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri yaralıya ulaşamayınca deniz polisi ve itfaiyeden yardım istendi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve deniz polisi, yaralıya ulaştı. Kurtarma ekipleri Uğur’u sedyeye alıp, polis botunun yanaşabildiği alana kadar taşıdı. Kayalıklar üzerinden bota alınan genç, Kaleiçi Yat Limanı’na götürüldü. Vücudunun çeşitli yerlerinde ezikler bulunan Emre Uğur, ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Emre Uğur’un hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi. Öte yandan, aynı gencin ,aynı yerden 4 kez itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldığı öğrenildi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...