Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Temmuz 2015 15:41

Ecrin Tunç’tan 48 gündür haber alınamıyor

Mardin’de kaybolan 5 yaşındaki Ecrin Tunç’tan 48 gündür haber alınamıyor.

Ecrin Tunç’tan 48 gündür haber alınamıyor
ecrin, kayıp çocuk, mardin, midyat

Mardin’in Midyat ilçesi Harmanlı köyünde annesinin evde temizlik yaptığı sırada şeker almak için evden ayrılan ve 48 gündür kendisinden haber alınamayan Ecrin Tunç’un ailesi kızlarına kavuşacağı günü bekliyor. 48 gündür kızının fotoğrafına bakarak gözyaşı döken anne Nursel Tunç, Ecrin’den habersiz geçirdiği her anın kendisi için ıstırap olduğunu belirtti.
Kızına kavuşacağı günün umudu ile yaşadığını ifade eden Tunç, “Geceleri evimizin önünden arabalar geçtiğinde kapıya çıkıyorum. Kızımı bırakıp, giderler umudu ile hemen evimizin bahçesini kontrol ediyorum. Kızım olmadan, onun ne yaptığını bilmeden geçirdiğim her gün eriyorum. Herkesin evladı var. Bu bilinçle sorumlu olmaya davet ediyorum herkesi. Kızımı bana kavuşturun. Masum yavrumu benden ayıranlara da sesleniyorum. Allah’tan korkun ve kızımı getirin” dedi.
48 gündür kendisinden haber alınamayan Ecrin Tunç için Mardin Valiliği tarafından Twitter ve Facebook hesapları açıldı. Mardin Valiliği, Ecrin’e dair herhangi bir ize rastlayanlar tarafından sosyal medyada Ecrin adına açılan hesaplara ihbar mesajları atılmasını istedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...