Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 May 2015 12:41

Edirne'de sulama baraj inşaatında göçük

Edirne’nin İpsala ilçesinde yapımı süren Hamzadere sulama barajı inşaatında göçük meydana geldi.

Edirne'de sulama baraj inşaatında göçük
edirne göçük, işçiler,

Göçük altından kurtulan işçinin isminin Eyüp Çolakbaş, kurtarılmayı bekleyen işçilerin isimlerinin ise İlker Karagedik, Mehmet Tanelo ve Veli Gök olduğu öğrenildi. 
Meydana gelen göçükte 1 işçi daha kurtarılırken, diğer 2 işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Hamzadere sulama kanalı inşaatında kanal makinesi üzerinde çalışan işçiler, toprak kayması sonucu göçük altında kaldı.
Olayda Eyüp Çolakbaş kendi imkanları ile kurtulurken, işçilerden İlker Karagedik de sağ olarak göçük altından çıkarıldı. Göçük altında bulunan Mehmet Tanelo ve Veli Gök'ü kurtarma çalışmaları devam ederken, göçük altında bulunan bir işçi ile irtibat sağlandığı öğrenildi. DSİ 11. Bölge Müdürü Adil Sabancı, bölgede çalışmaların devam ettiğini, AFAD, DSİ ekipleri ve jandarmanın işçileri kurtarmak için seferber olduğunu belirtti.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...