Tgrt Haber
11 Temmuz 2018 22:30

Efsane isim hayatını kaybetti! Doğan Hakyemez kimdir? Neden öldü?

Türk basketbolunun duayenlerinden eski milli basketbolcu ve milli takımın eski menajeri Doğan Hakyemez, hayatını kaybetti.Doğan Hakyemez kimdir? neden öldü

Efsane isim hayatını kaybetti! Doğan Hakyemez kimdir? Neden öldü?
doğan hakyemez,doğan hakyemez kimdir,doğan hakyemez neden öldü

ürk basketbolunun duayenlerinden Doğan Hakyemez, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Bugün kontrol için gittiği hastanede bir operasyon geçiren Hakyemez, daha sonra kalp krizi geçirmiş ve yoğun bakıma kaldırılmıştı.

Doğan Hakyemez kimdir?

1950 doğumlu olan Doğan Hakyemez, basketbol kariyeri boyunca; Efes Pilsen (Anadolu Efes), Galatasaray ve Eczacıbaşı takımlarında şampiyonluk yaşadı. 1971'de İzmir'de düzenlenen Akdeniz Oyunları'nda gümüş madalya kazanan takımda yer aldı. 2001'de Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda ikinci olan Türk milli basketbol takımının menajerlik görevinde bulundu. Ardından Antalya Büyük Şehir Belediyespor'da Genel Direktör'lük görevini üstlendi. Bu dönemde, Antalya Büyük Şehir Belediyesi Türkiye Basketbol Ligi'ne yükseldi ve bu ligde Avrupa arenasına katılmayı başardı.

Efsane isim hayatını kaybetti! Doğan Hakyemez kimdir? Neden öldü?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...