Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Ekim 2018 07:00

Ekipler konsolosluktaki incelemelerini tamamladı

Kayıp Gazeteci Cemal Kaşıkçı olayı için Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu Konutu’na giren olay yeri inceleme ekipleri, yaklaşık 9 saat yaptıkları incelemelerin ardından konuttan ayrıldı. Konuttan ayrılan ekipler, Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğuna geçti. Konsoloslukta yaklaşık 5 saat çalışma yapıldı.

Ekipler konsolosluktaki incelemelerini tamamladı
konsolosluk,inceleme

Kayıp Gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili inceleme yapmak üzere heyet Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu Konutu’na saat 16.40’ta gelerek çalışmalarına başlamıştı. Aralarında olay yeri inceleme ekipleri, uzman ekipler ve adli tıp kurumu uzmanlarının da bulunduğu heyet gecenin ilerleyen saatlerine kadar çalışmalarını sürdürdü. Konutun bulunduğu bölgede drone uçurarak incelemelerini sürdüren ekip, konutun bahçesi ve çatısı olmak üzere her noktada incelemelerde bulundu. Çalışmalar sırasında ekiplerden bazıları 17.30 sıralarında konuttan ayrılırken, akşam saatlerinde hassas burunlu arama köpeği getirildi. Yapılan çalışmaların ardından ekip yaklaşık gece 01.48 itibariyle çalışmalarını tamamladı. Yaklaşık 9 saat süren çalışmaların ardından ekip konuttan ayrıldı.

Konutta çalışmalarını tamamlayan ekip, Konsolosluğa geldi

Kayıp Gazeteci Cemal Kaşıkçı olayı için Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu Konutu'na giren olay yeri inceleme ekipleri, yaklaşık 9 saat yaptıkları incelemelerin ardından konuttan ayrılarak konsolosluğa geçti. 

Kayıp Gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili inceleme yapmak üzere heyet Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu Konutu'na saat 16.40’ta gelerek çalışmalarına başlamış ve titiz bir çalışmanın ardından yaklaşık 9 saat sonra konuttan ayrılmıştı. Konuttan ayrılan ekipler, Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğuna geçti.

Çalışmalarını tamamlayan ekip, delillerle birlikte konsolosluktan ayrıldı

Kayıp Gazeteci Cemal Kaşıkçı olayı için Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu Konutu'na girerek yaklaşık 9 saat çalışma yapan, ardından da konsolosluğa gelen ekip yaklaşık 5 saat sonra buradan ayrıldı. Elde edilen deliler özel kutularda taşındı. 

Kayıp Gazeteci Cemal Kaşıkçı ile n İstanbuilgili inceleme yapmak üzere heyet Suudi Arabistal Başkonsolosluğu Konutu'na saat 16.40’ta gelerek çalışmalarına başlamış ve titiz bir çalışmanın ardından yaklaşık 9 saat sonra konuttan ayrılmıştı. Konuttan ayrılan ekipler, Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğuna geçti. Konsoloslukta yaklaşık 5 saat çalışma yapıldı. Yapılan çalışmada birçok delil bulundu. Bulunan deliler özel kutulara konulara olay yeri inceleme araçlarına yükledi. Elde edilen deliler incelenmek üzere merkeze götürüldü. Yaklaşık 5 saat konsoloslukta kalan buradan ayrıldı. 

Ekipler konsolosluktaki incelemelerini tamamladı
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...