Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Haziran 2017 18:26

Ekmek arası uyuşturucu servisi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, ekmek fırınında ekmek arasına konularak satışa hazır 15 gram eroin ve bir miktar esrar ele geçirdi.

Ekmek arası uyuşturucu servisi
uyuşturucu

Antalya Manavgat’ta bir ekmek fırınında uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarı üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Grup Amirliği Narkotim ekipleri çalışma başlattı.

EKMEK ARASI UYUŞTURUCU!

Uzun süren teknik ve fiziki takip sonucu, fırın sahibinin oğlu 24 yaşındaki Elvan Ö.’nün uyuşturucu satışı yaptığı belirlendi. Gerekli delilleri toplayan ekipler dün saat 14.00’te fırına baskın yaptı. Yapılan aramalarda, satışa hazır vaziyette ekmek arasına konulmuş 15.4 gram eroin ve 6,5 gram kubar esrar ele geçirildi.

Ekmek arası uyuşturucu servisi

SERBEST BIRAKILDILAR

Gözaltına alınan Elvan Ö. ve fırın çalışanı Yulet K., polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgularının ardından sulh ceza hakimliğine çıkarılan Elvan Ö. tutuklanırken, Yulet K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Diğer yandan ruhsatsız olduğu tespit edilen fırın ise Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nce mühürlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...