Tgrt Haber
27 May 2016 09:21

Elektrik direğine çarpan otomobil hurdaya döndü

Bursa'da elektrik direğine çarpan araç hurdaya döndü. Sürücü ise hava yastıkları sayesinde yara almadan kurtuldu.

Elektrik direğine çarpan otomobil hurdaya döndü
bursa, elektrik direği, hurda

Edinilen bilgiye göre, Merinos'tan İzmir istikametine giden Murat A. yönetimindeki 16 EF plakalı otomobil, gece 02 sıralarında direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağ tarafındaki ışıklandırma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle ışıklandırma direği devrilirken Merinos Kültür Merkezinin iç kısmında bulunan çam ağaçlarının dalları da koparak yola düştü. Hurdaya dönen araçta büyük hasar meydana gelirken, sürücü aracın tüm hava yastıklarının patlamasıyla yara almadan kurtuldu.
Araçtan dışarı çıkartılan sürücü kaldırıma oturarak ağlamaya başladı. Görgü tanıklarına göre, çok hızlı giden araç direğe çarptığında büyük bir kıvılcım oluşarak direk metrelerce havaya yükselerek devrildi. Elektrik onarım ekipleri kopan direğin yer altı kablo bağlantılarını yaparken, belediye işçileri de kazanın ardından parçalar ve kırılan ağaç dallarını temizledi.
Olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerinin müdahalesine de izin vermeyen sürücü daha sonra polis ekiplerince polis merkezine götürüldü.  

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...