Tgrt Haber
28 May 2015 08:30

Enerji Bakanlığı seçim seferberliği başlattı

Geçtiğimiz seçimde yaşanan elektrik kesintilerinin tekrarlanmaması için Enerji Bakanlığı seferberlik başlattı. Enerji Bakanı Taner Yıldız “Seçim günü 8 bin personel görev yapacak. Ben de TEİAŞ tesislerinde nöbet tutacağım.” dedi

Enerji Bakanlığı seçim seferberliği başlattı
seçim, trafo,

Bir grup gazeteciyle bir araya gelen Enerji Bakanı Taner Yıldız, seçim günü herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için 8 bin personelin görev yapacağını söyledi. Oyunu kullandıktan sonra kendisinin de Anakara'daki TEİAŞ tesislerine kurulan masada nöbet tutacağını söyleyen Yıldız, “Böyle kritik bir zamanda, orada bulunmamın doğru olacağına inanıyorum. Dışarıdan bir darbe, olmadığı takdirde sıkıntı yaşanmayız. Bazı trafo merkezlerinde de teröre karşı kolluk kuvvetleri hazır olmalı” diye konuştu.
ÜÇ  GÜN KİTAP OKUYACAĞIM
Bakan Yıldız, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açılışı törenlerini değerlendirerek, “Kendisi nerede durması lazım geldiğini bizden daha iyi bilir. Kurucu başkanımız deyince millet ayağı kalkıyor. Cumhurbaşkanı olması bu gerçeği ortadan kaldırmıyor” ifadelerini kullandı. Özel hayatına yönelik açıklamalar da yapan Yıldız, “Ben enerji sektöründe çok fazla plan yapan ama kendi hayatında hesabı kitabı olmayan bir tipim. İlk olarak kitap okumayı düşünüyorum. Mesela bakanlık görevim bitince, üç gün kitap okuyacağım” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...