Tgrt Haber
07 Şubat 2023 20:27 - Güncelleme : 07 Şubat 2023 20:38

Enkazdan çıkarıldıktan sonra kaybolan küçük Süleyman'dan sevindiren haber 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından Hatay'da enkaz altında kalan 15 aylık bebekten sevindiren haber geldi. Güzel haberi duyuran anne Sema Yeşilağaç, "Oğlumu bulduk çok şükür. İyi bir aileye denk gelmiş. Allah herkesten razı olsun" dedi. 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
Enkazdan çıkarıldıktan sonra kaybolan küçük Süleyman'dan sevindiren haber 
bebek,Süleyman

Kahramanmaraş'taki depremden etkilenen şehirlerden biri olan Hatay'da bugün sevindiren bir haber geldi. Enkaz altından çıkarıldıktan sonra kaybolan 15 aylık bebek Süleyman Alpaslan, bulundu. 

Hatay'da deprem sonrası birçok mahalle yerle bir olurken, 15 aylık bebek Süleyman Alpaslan'ın ailesi ile birlikte yaşadığı Antakya Atatürk Caddesi Oval Apartmanı da çöktü.

ENKAZDAN ÇIKARILIP BİR ARACA TESLİM EDİLDİ 

Apartmanın 7. katında bulunan Süleyman bebek enkaz altından dün saat 11.00 sıralarında sivil bir asker tarafından çıkarılmıştı. Avukat baba Tuncay Alpaslan büyük bir sevinç yaşarken, Süleyman bebek hastaneye götürülmek üzere sivil bir araca teslim edilmişti. 

BİR DAHA HABER ALAMAMIŞLARDI 

Ancak baba Tuncay Alpaslan oğlundan bir daha haber alamadığını söylemiş ve yetkililerden yardım istemişti. Güzel haberi anne  Sema Yeşilağaç duyurdu. Yeşilağaç Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Oğlumu bulduk çok şükür. İyi bir aileye denk gelmiş. Allah herkesten razı olsun" dedi.  

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...