Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Ekim 2015 22:24

Erdoğan'dan DİSK Genel Başkanı'na telefon

Cumhurbaşkanı Erdoğan, DİSK Genel Başkanı Beko'ya geçmiş olsun dileklerini ileterek, taziye dileğinde bulundu.

Erdoğan'dan DİSK Genel Başkanı'na telefon
erdoğan, disk, telefon,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da terör saldırısı nedeniyle DİSK Genel Başkanı Kani Beko'yu telefonla arayarak, geçmiş olsun dileklerini iletti ve hayatını kaybedenler için taziye dileğinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, Ankara'daki Emek Barış ve Demokrasi Mitingi'nin katılımcıları arasında yer alan DİSK'in Genel Başkanı Beko'yu telefonla aradı.

Erdoğan, birçok vatandaşın hayatını kaybetmesine, birçok vatandaşın da yaralanmasına yol açan terör saldırıyla ilgili olarak Beko'ya geçmiş olsun dileklerini ileterek, patlamada hayatlarını kaybedenler için tekrar taziyelerini iletti.

Erdoğan, ülkenin huzuruna kasteden menfur saldırının aydınlatılması için devletin tüm imkanlarının seferber edildiğine dikkati çekerek, olayın takipçisi olacağını vurguladı.

Toplumun tüm kesimlerinin terörün karşısında olmasının, duyarlı ve sorumlu bir davranış sergilemesinin önemine işaret eden Erdoğan, hayatlarını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifa dileğinde bulundu.

Beko da saldırının tüm Türkiye'yi üzüntüye boğduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sergilediği duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...