Tgrt Haber
03 Haziran 2015 22:42

Erdoğan'dan MHP'li belediyeye süpriz ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin'deki mitingi sırasında konuşma yapması için anons edilen ancak alanda bulunmadığı anlaşılan Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Burhanettin Kocamaz'ı makamında ziyaret etti.

Erdoğan'dan MHP'li belediyeye süpriz ziyaret
erdoğan, mhp, ziyaret,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mitingin ardından eşi Emine Erdoğan ile birlikte Mersin Valiliği'ni ziyaret etti. Vali Özdemir Çakacak ve eşi Kevser Çakacak tarafından kapıda karşılanan Erdoğan'a çocuklar çiçek verdi.

Erdoğan, polis şeref mangasını selamladıktan sonra makama geçti.

Gazetecilerin içeriye alınmadığı ve yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, miting sırasında konuşma yapması için anons edilen ancak alanda bulunmadığı anlaşılan Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Burhanettin Kocamaz'ı makamında ziyaret etti.

Kocamaz tarafından kapıda karşılanan Erdoğan'ın basına kapalı gerçekleşen ziyareti yaklaşık yarım saat sürdü.

Ziyarette Özgecan Aslan'ın ailesi de yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentte son olarak Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan'ı ziyaret etti.a alınmıştır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...