Tgrt Haber
27 Temmuz 2016 16:38

Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye telgrafı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit Jandarma Astsubay Uysal ile Girne’de trafik kazası sonucu şehit düşen uzman er Kaya'nın ailelerine birer telgraf göndererek, başsağlığı diledi.

Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye telgrafı
Erdoğan, şehit aileleri, taziye telgrafı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Metin Uysal ile KKTC'nin Girne kentinde trafik kazası sonucu şehit olan uzman er Sedat Kaya'nın ailelerine birer başsağlığı telgrafı gönderdi.

Edinilen bilgiye göre,  Erdoğan, Diyarbakır’da bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Uysal ile Girne’deki trafik kazasında şehit olan Kaya'nın ailelerine birer telgraf göndererek, başsağlığı dileklerini iletti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...