Tgrt Haber
05 Şubat 2016 04:18

Erdoğan Ekvador'dan ayrıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekvador’daki temaslarının ardından Senegal’e gitmek üzere özel uçak "TUR" ile TSİ 03.00’te ülkeden ayrıldı.

Erdoğan Ekvador'dan ayrıldı
erdoğan, cumhurbaşkanı

Erdoğan ve berindeki heyeti Mariscal Sucre Uluslararası Havalimanı'nda, Ekvador Dışişleri Bakanı Ricardo Patino, Türkiye'nin Kito Büyükelçisi Korkut Güngen ve diğer ilgililer uğurladı. Bu arada Erdoğan’ın, Kito’daki son gün programında yer alan Ekvator çizgisi ziyaretinin iptal edildiği belirtildi. Ekvador ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak eşlik etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ekvador'dan ayrılarak 31 Ocak'ta başladığı Şili, Peru ve Ekvador'u kapsayan Güney Amerika turunu tamamlamış oldu.
Erdoğan’ın, Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall ile Dakar Havalimanı'nda bir görüşme gerçekleştireceği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...