Tgrt Haber
05 Temmuz 2017 23:00

Erdoğan, Kahraman ve Yıldırım nikah şahidi oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Kahraman ve Başbakan Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü Kalın'ın kızının düğününde nikah şahidi oldu

Erdoğan, Kahraman ve Yıldırım nikah şahidi oldu
Erdoğan,İsmail Kahraman Binali Yıldırım,İbrahim Kalın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail  Kahraman ve Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı  ve Sözcüsü İbrahim Kalın'ın kızı Rumeysa Kalın ile Furkan Karabulut'un nikah  töreninde şahitlik yaptı. 

Rumeysa Kalın ve Furkan Karabulut, JW Marriott Otel'de düzenlenen  törenle dünyaevine girdi.

Çiftin nikahını, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek  kıydı. Nikah şahitleri ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Kahraman, Başbakan  Yıldırım, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu oldu.

Daha sonra geline, nikah cüzdanını Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi.

Nikah törenine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, eski  Başbakan Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, bazı bakanlar, Ankara'da görevli  büyükelçiler ve misyon temsilcileri ile diğer davetliler katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...