Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Ekim 2016 22:44

Erdoğan madalya alan sporcuları kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rio 2016 Paralimpik Olimpiyatları'nda madalya alan sporcuları kabul etti.

Erdoğan madalya alan sporcuları kabul etti
erdoğan, sporcular, rio,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rio 2016 Paralimpik Olimpiyatları'nda madalya alan sporcuları Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabulü yaklaşık 1 saat sürdü.

Milli sporcular, kendileriyle tek tek tokalaşan Erdoğan'a, olimpiyatlarda kazandıkları madalyalar ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Altın madalya alan bir sporcu, Golbol Kadın Milli Takımı olarak namağlup şampiyon olduklarını söyleyerek, "2012 olimpiyatlarında eşime bronz madalya almak nasip olmuştu. Bana da burada altın aldık." dedi.

Bunun üzerine Erdoğan'ın, "Sen şimdi eşini aştın." şeklindeki sözlerine, Golbol Kadın Milli Takımının bir diğer oyuncusu "Ezdi" demesi salonda gülüşmelere neden oldu.

"Ezdi" diyen kadın sporcunun kendisini "Sümeyye Özcan, evet Sümeyye, kızınız." diye tanıtması üzerine Erdoğan, "Kızımın işte bir tanesi de burada." karşılığını verdi.

Kadın sporcunun, "Baba' diyeyim o zaman ben de size" sözleri, salondakileri güldürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...